сряда, 20 февруари 2008 г.

Хотели в Албена


Хотел Боряна 3*,Албена

Цели 10 етажа има сградата на хотел Боряна - Албена с три звезди, който се намира в красивия и предпочитан от много туристи за лятната почивка курорт Албена на Северното Черноморие. Качествено обслужване, приятна атмосфера и стилен дизайн са сред предимствата на хотела.
Разположението на морския бряг до обширната пясъчна ивица прави хотел Боряна чудесен избор за прекарване на ваканцията на море. Вратите на комплекса са отворени за посетители от май до октомври, а гостите се посрещат с гостоприемство и подчертана грижа. Предлагат се и следните услуги в хотел Боряна - Албена: охраняем паркинг, безжична интернет връзка във фоайето, стаите, при басейна и в ресторанта. При доплащане,почиващите имат на разположение още предимства, като игри и водни спортове.
Позволено е настаняването заедно с домаши любимци.
Разстоянията от Албена до други важни градове са 474,7 км. до София, на 412,5 км. до Пловдив и 27,6 км. до Варна.

За повече информация кликнете тук!!!



Хотел Гергана 4*, Албена

Категорията на уютния и луксозен морски хотел Гергана в курортен комплекс Албена е 4 звезди, а той е построен непосредствено до плажа на брега на Черно море. През 2008-а година се обединяват хотел Гергана и хотел Албена Бийч Клуб под името Гергана. Характерна пирамидална е архитектурата на хотелската сграда на 10 етажа. Тук са гарантирани спокойствието и пълноценната релаксация, по време на лятната почивка, за посетителите. Наскоро обновено е фоайето, а навсякъде в хотел Гергана - Албена;личи съвременният модерен дизайн и обзавеждане.
Сред предоставените услуги за туристите са: безжична интернет връзка, магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи, площадка, където да играят децата на плажа пред комплкеса. За избралите хотел Гергана гости се предоставят за свободно ползване на плажа два шезлонга и чадър (за стая), а при доплащане и шалтета. Периодът, в който хотелът приема посетители, е май-октомври.
По-важни разстояния са: до автогарата 1 км., от Албена; до София 474,7 км., от Албена до Пловдив 412,5 км. и до Варна 27, 6 км.

За повече информация кликнете тук!!!



Хотел Арабела Бийч 4* - Албена

Хотел Арабела Бийч – Албена е един от прекрасните 4-звездни хотели в курорта. Той предлага на своите гости приятна атмосфера, в която да изживеят пълноценно своята почивка. Хотел Арабела Бийч е разположен на самата плажна ивица на Албена – само миг Ви дели от потапяне в примамващата морска вода. Може да отседнете в този стилен хотел от април до ноември, ако по-хладното време не Ви спира да се наслаждавате на морето.
В хотел Арабела Бийч - Албена има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
За гостите на хотела плажът е безплатен, хотелът предлага чадър и два шезлонга на стая, включени в цената.
Освен,че се намира в непосредствена близост до морето, хотел Арабела Бийч - Албена е и на 1км от автогарата на курорта.
Албена се намира на 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!



Хотел Калиакра 4*, Албена

На една ръка разстояние от красивия плаж на курорт комплекса Албена на Северното българско Черноморие се разполага хотел Калиакра с категория 4 звезди. Модерна е архитектурата и обликът на хотела, който разполага с 5 вътрешни и 1 панорамен асансьор. Друга привилегия за туристите, които са избрали това място за своя летен отдих на море, е цнтралната климатизаця и модерната соларна инсталация.
На малко разстояние е пъстрата търговка улица в курорта (250 метра), а автогарата е на 2 км. Близостта до красивата зеленина и плажа едновременно, правят хотел Калиакра неустоимо предложение за спокойствие, уют и прекрасни морски мигове през лятото. Програмата за настаняване на гости е Ultra All Inclusive - получавате храна и напитки по всяко време.
Разстоянието до Балчик е 15 км., до Добрич 50 км., а до летище Варна 40 км.

За повече информация кликнете тук!!!



Хотел Лагуна Бийч 4*, Албена

Четиризвездният хотел Лагуна Бийч, с характерната за курортен комплекс Албена стъпаловидна архитектура, предлага стилен вътрешен дизайн, професионално обслужване и чудесно разположение на самия бряг на Черноморието до обширната плажна ивица. Периодът, в който хотел лагуна Бийч е отворен за туристи, които са решили да прекарат тук своята лятна ваканция на море е : 25 април-7 октомври.
Сред множеството привилегии за посетителите са безжична интернет връзка в рестораната, фоайето и около басейна, както и магазини за сладки, дрехи, сувенири, напитки, плажни стоки. Децата имат на разположение в хотел Лагуна Бийч плащадка за игра и детски басейн. Плажът е на 150 м. От тук, а автогарата на 1 км.
Разстоянието до София е 474 км. до Пловдив 412 км и от Варна 27 км.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Лагуна Гардън 4*, Албена

В Хотел Лагуна Гардън - Албена с 4 звезди, туристите, които искат едновременно уютно, луксозно и удобно място за своята лятна почивка на море, ще намерят идеалното решение. През 2008-а година хотелът се обединнява с Лагуна Маре и получава новото си име - Лагуна Гардън.
Хубаво е разположението му в началото на търговската улица в курортен комплекс Албена, което улеснява почиващите от 25 април до 13 октомври – работното време на хотел Лагуна Гардън.
Сред останалите предимства за онези избрали да прекарат лятната си отпуска в този хотел са: безжична интернет връзка в стаите, ресторанта, фоайето, а за най-малките посетители има специална детска площадка.
Хубавата плажна ивица, с която се отличава курорта Албена е на разстояние само 150 метра от хотел Лагуна Гардън, автогарата е на 1 км. Албена се намира на 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел Малибу 4*, Албена

Прекрасно място за летен отдих на северното Черноморие е хотел Малибу с 4 звезди в курортен комплекс Албена.Около него има големи красиви тревни пространства с цветни алеи и борове – носят уещане за прохлада и спокойствие на туристите, отдали се на заслужена почивка през летните месеци. Интересна е архитектурата на трите стъпаловидни части на 4 и 5 етажа, като всички сгради са реновирани през 2001-а и 2002-а година.
Периодът, в който хотел Малибу - Албена е отворен за гости, е 25 април - 29 септември.
Сред удобствата, които имат туристите, избрали хотела за своята лятна ваканция на море, са безжична интернет връзка във фоайето и край басейна, фризьорски салон + маникюр, педикюр и център за красота до х-л Дружба, безплатни 2 шезлонга и чадър на всяка стая, както и шалте при доплащане. За децата има площадка в хотел Малибу, където весело да играят.
Плажната ивица и морето са на 150 метра от хотела, а автогарата е на 1 км. Албена се намира на 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Ралица Супериор 4*, Албена

Шикозен и уютен е четиризвездният хотел Ралица Супериор, който се намира на красивото северно Черноморие в курортен комплекс Албена. Всичко необходимо за да превърнете мечтаната лятна ваканция в реалност ще намерите тук. Периодът, в който хотел Ралица Супериор - Албена очаква своите гости е 25 април - 22 октомври.
Модерен дизайн и много удобства за почиващите има в сградата на 6 етажа с 3 асансьора. Отделно има стаи за пушачи и непушачи, а във фоайето има безжична интернет връзка. Сред остналите предимства за посетителите на хотел Ралица Супериор са пералня, събуждане по телефона, химическо чистене, гладене, рум сервиз, обмяна на валута. Позволени са домашните любимци.
Красивият и обширен пясъчен плаж на Албена е на 950 метра от хотел Ралица Супериор, автогарата е на 250 метра. Албена се намира на 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел Фламинго 4*, Албена

Хотел Фламинго с категория 4 звезди туристите откриват всичко необходимо за прекрасна лятна ваканция на море. Особено подходящи са условията за семейства с деца, а прекрасната обстановка, стилен вътрешен дизайн и уют ще направят почивката на гостите незабравима. Работното време на хотела е 12 май - 30 септември. Сред предоставените удобства в хотел Фламинго са безжична интернет връзка във фоайето, охраняем паркинг, сейф на рецепцията, площадка за игра за децата. Домашните любимци са разрешени в хотел Фламинго. Красивата плажна ивица на Албена е на 150метра от хотела, а автогарата на 1 км. от хотел Фламинго. Албена се намира на 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел Елица 3*, Албена

От тризвездния хотел Елица -Албена наистина се усеща мирисът на море, тъй като комплексът е разположен на самия бряг до обширната пясъчна плажна ивица в курортен комплекс Албена. Избралите да отседнат тук, остават доволни от професионалното обслужване и предоставените удобства,като безжична интернет връзка, сейф на рецепцията, паркинг, бюро за обмяна на валута, магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи.
Специално за децата има изграден детски басейн. Туристите избрали да получат заслужен отдих през лятото в хотел Елица могат да вземат със себе си домашните си любимци.
Разстоянието от курорта Албена до София е 474,7 км., до Пловдив 412,5 км. и до Варна 27,6 км.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел Алтея 3*, Албена

Тризвездният хотел Алтея се намира в избирания от много туристи, за прекарване на лятната почивка, курорт Албена. Обширният пясъчен плаж, тук на брега на Черно море, както и уютната атмосфера на хотела, са изпълнените условия за чудесна лятна ваканция. Професионалното обслужване на гостите в хотел Алтея също е предимство, а работното време на комплекса е от месец май до октомври. Разстоянието до плажа е 800 метра, а за улеснение на туристите има осигурен транспорт до него на всеки 30 минути от 9:30 до 17:00 часа. Привилегии са още: фризьорския салон в хотелски комплекс Алтея, вземане под наем на хладилник, детски басейн за забавление на малките гости. Не се допускат домашни любимци в хотел Алтея. Албена е отдалечена на разстояние 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Вита Парк 3*, Албена

Пълен комфорт и грижа за туристите предлага тризвездният хотел Вита парк Албена в едноименния чудесен черноморски курорт - идеалното място за почивка на море през летните месеци. Само приятни моменти и забавления очакват избралите да отседнат тук. Само на 950 м. е разположен плажът, а от хотел Вита Парк - Албена осигуряват на своите гости безплатно превозване с автобус на всеки 30 минути, ежедневно от 9:30 до 17:00 ч.
Комплексът работи от май до октомври и в него се предоставят необходимите услуги за пълноценен отдих по време на престоя на почиващите: осигурена безжична връзка за достъп до интернет в стаите, фоайето, при басейна и в ресторантите, възможност за наемане на детска количка, хладилник. Децата в хотел Вита Парк имат привилегии, като детски басейн и детска площадка. Не се позволява вкарването на домашни любимци.
От популярния курорт Албена София е на 474,7 км. , Пловдив на 412,5 км. и Варна на 27,6 км.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Доростор 3*, Албена

На броени метри от морето се намира тризвездният хотел Доростор, в курортен комплекс Албена и това го прави особено атрактивно място за решилите да си подарят заслужена лятна почивка на северното българско Черноморие. Освен това много оживени и модерни заведения и дискотеки са в близост до хотел Доростор, което дава възможност за пълноценно отпускане и забавление през отпускарския сезон, а и през цялата година. Забележителна архитектура има сградата на комплекса, която има 7 етажа. Удобства за отседналите в хотел Доростор са: малък паркинг, сейф на рецепцията при допълнително заплащане, бюро за обмяна на валута. В сградата не се допускат домашни любимци. Албена се намира на 474,7 км. от София, на 412,5 км. от Пловдив и на 27,6 км. от Варна.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел Дружба 3*, Албена

Хотел Дружба има категория 3 звезди и прекрасно разположение в централния район на курортен комплекс Албена, на търговската улица, като просторната пясъчна ивица е също близо - само на 100 метра. На красивото северно Черноморие, хотел Дружба е отворен от май до октомври за туристите избрали това място за своя летен отдих на море. Сградата на комплекса е на 7 етажа и има както стилен външен вид, така и модерен вътрешен дизайн. Предоставените услуги на почиващите са бюро за обмяна на валута и сейф на рецепцията при доплащане. Не се допускат домашни любимци в хотел Дружба. По-важните разстояния от Албена са: до София 474,7 км., Пловдив 412,5 км. и Варна – 27,6 км.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел .Ком 3*, Албена

Хотел Ком е модерен и уютен тризвезден хотел с база на настаняване All inclusive, разположен в курортен комплекс Албена, като последно е обновяван през 2002-а година. Сградата на комплекса е на 5 етажа, а мястото, където се разполага е спокойно и приятно за настаняване на цели семейства. В Албена освен на безупречното обслужване в хотел Ком можете да се радвате и на красива природа, забележителна архитектура и хубав плаж. Предимствата, които имат гостите в комплекса са безжичен интернет в стаите, фоайето, ресторанта и край басейна.
В близкия до хотел Ком -Албена търговски пазар, могат да се закупят хранителни продукти и напитки, дрехи, плажни стоки, сувенири. Плажът е на разстояние 950 метра, а автогарата на 800 м. Всекидневно от 9:30 до 17:00 часа има безплатен автобус, който превозва на всеки половин час туристите до плажа.
Гостите в хотел Ком се настаняват в 14:00 часа, а освобождаването е в 12:00 ч. Позволено е вкарването на домашни любимци.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Добротица 3*, Албена

Хотел Добротица е с категория 3 звезди и се намира на самата плажна ивица на брега на Черно море в курортния комплекс Албена. Хотелският комплекс включва 3 корпуса на 4 етажа с чудесна гледка към лазурното море. Друго удобство е близостта на хотел Добротица - Албена до улицата с магазинии, а предимства, с киторазполагат настанените са магазин, паркинг, интернет зала и бюро за обмяна на валута.
Тризвездният хотел Добротица - Албена е подходящо място за отсядане на семейства с деца, за които са осигурени привилегии като площадка и детски басейн.
Автогарата също е близо до комплекса – на 800 м. Настаняването е в 14:00 чаа, а освобождаването – в 12:00 ч.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Калиопа 3*, Албена

Тризвездният хотел Калиопа има чудесно разположение на брега на Черно море до красивата и обширна пясъчна ивица на курортен комплекс Албена. Пълното обновяване на сградата на хотела с две части на 4 етажа и асансьор е през 2001-а година. Модерен интериор, висококачествено обслужване и много приятни мигове очакват туристите избрали хотел Калиопа - Албена за място, където да почиват лятото на море.
Сред привилегиите са: паркинг, бюро за обмен на валута, магазин, безжичен интернет във фоайето, детска площадка за малите гости и басейн за деца. Автогарата се намира на 800 метра от хотел Калиопа. При настаняването в хотела се включват закуска и нощувка, а гостите се приемат в 14:00 часа и освобождават стаите в 12:00 часа.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Компас 3*, Албена

Тризвездният хотел Компас е малък, но уютен и изсискан хотел, построен в един от спокойните и тихи райони в курортен комплекс Албена. На разстояние 650 метра е хубавата и обширна плажа ивица на Черно море, където всеки ден можете да стигнете безплатно с автобус, тръгващ на всеки 30 минути от 9:30 до 17:00 часа. Съвсем наблизо има търговски център, който е улеснение за почиващите по време на тяхната лятна почивка на море. Автогарата е на 800 метра от хотел Копас. Базата за настаняване е All inclusive, като приемането на туристи е в 14:00 часа, а освобождаването на саите в 12:00 ч.

За повече информация кликнете тук!!!



Хотел Магнолия 3*, Албена

Категорията на хотел Магнолия в курортен комплекс Албена е 3 звезди, а последно сградата му е обновявана през 2002-а година, за да бъде в крак с модерните тенденции и лукс. Идеална лятна почивка на море в спокойна атмосфера и с всички удобства предлага на туристите хотел Магнолия - за децата е предвиден детски кът, има още открит паркинг пред хотела и безжична интернет връзка във фоайето.
Красивият плаж на курорта Албена на чудесното северно Черноморие е на 800 метра от хотел Магнолия, като з улеснение на отседналите тук има на всеки 30 минути безплатен автобус до там (9:30-17:00 часа). Също толкова е и разстоянието до автогарата.
Базата за настаняване в хотел Магнолия е All inclusive, приемането на готи е в 14:00 часа, а освобождаването на стаите в 12:00 часа.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Нона 3*, Албена

Тризвездният хотел Нона има чудесно разположение в курортен комплекс Албена за туристите, които обичат да чуват шума на вълните докато сана своята лятна почивка на море - на самия бряг до хубавата плажа ивица, с която е известен курорта на северното Черноморие, както и в близост до резерват БАлтата и балнеологичен център Медика.
Изгледът от стаите е или към морето или към резрвата. Децата също имат удобства - площадка за игра и специален басейн. Във фоайето настанените в хотел Нона могат да ползват безжичен интеренет.
Отдалечеността от автогарата е 800 метра, а базата за настаняване в хотел Нона - Албена е All inclusive или All inclusive +. Приемането на гости е в 14:00 часа, а освобождаването на стаите в 12:00 чаа. Забранено е вкраването на домашно любимци в хотел Нона.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Оазис 3*, Албена

Хотел Оазис ***- к.к.Албена е разположен в централната част на Албена, заобиколен от атрактивни заведения и сувенирни магазини.“Оазис” работи като all inclusive клуб. За улеснение на гостите хотелът предлага бюро за обмен на валута, стаи за инвалиди, WiFi достъп до безжичен интернет в фоайето. За децата има басейн и детска площадка. Разстояния от хотела до: плажа - 100 м.; автогара - 1 км. База на настаняване в хотела: All inclusive.
Настаняване в хотела : 14:00 ч.
Освобождаване на хотела : 12:00 ч.
За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Орлов 3*, Албена

Местоположението на хотел Орлов с три звезди е прекрасно за туристите, които искат да прекарат прекрасна лятна ваканция на море в курортен комплекс Албена на северното Черноморие. Сградата на хотела е на 7 етажа с три асансьора и е на скоро реновиранана. Удобно за летните туристи, настанени в хотел Орлов е близкото разстояние до обширната плажна ивица на Албена -150 м. Автогарата е на 1 км.
Сред удобствата, които се предлагат на почиващите тук са: магазини, паркинг, климатик във фоайето и безжична интернет връзка. За децата има изградена площадка за игра. При настаняването в хотел Орлов можете да сте или на полупансион или на All inclusive. Приемането на настаняващите е в 14 ч., а освобождаването на стоите в 12 ч.

За повече информация кликнете тук!!!




Хотел Орхидея 3*, Албена

На 400 м. От красивата пясъчна ивица от курортен комплекс Албена се намира тризвездния хотел Орхидея в спокойна среда. По всички съвременни стандарти клуб Орхидея е фамилен. В куроретн комплекс Албена всички туристи, които желаят да намерят спокойствие, приятни изживявания и много забавления по време на своя летен отдих на море ще останат доволни от първокласното качество на предлаганите услуги. Тъй кат хотел Орхидея е разположен на хълм гледката към красивото Черно море е невероятна . През лято 2008 г. Се изгржда комплекс Орхидея, включващ обидинените хотел Орхидея и хотел Орхидея парк. В три етажната сграда няма асансьор. Мнагото други удобства за избралите да почиват тук са безжична интернет връзка във фоайето, фризьорски салон, паркинг, бюро за обменна валута. Автогарата се намира на 900 м. От хотел Архидея. Децата могат да се радват на площадка за игра и басейн за деца. Базата за настаняване е All inclusive като гостите започват да се приемат в 2, а трябва да напуснат в 12. домашните любимци са разрешени в хотел Орхидея.

За повече информация кликнете тук!!!





Хотел Ралица 3*, Албена

Прекрасно разположенине има хотел Ралица с категория 3 звезди в курортен комплекс Албена с цветната паркова зона на разстояние 950 м. От обширната плажна ивица. Близо до хотела се намират Вариете театър Албена, три футболни стадиона и клуб за конна езда. Красивият залив на Албена е само на 30 км. североизточно от Варна, а комбинацията от хубав пясък, чиста вода, красива природа и морски въздух правят почевката на избралите на хотел Ралица - Албена за своята лятна почивка на море незабравимо преживяване.
Автогората е на 600 м. От хотела, а децата имат повод за радост, тъй като има изградени на територията на хотел Орхидея, площадка за игра, детска градина и басейн за деца. Базата за настаняване на туристи през лятото в хотела е All inclusive. Применато започва в 14, а освобождаването на стоите в 12.

За повече информация кликнете тук!!!





Вили Магнолия(Изток) 3*, Албена

В миналото Вили Магнолия са били известни като Вили изток, а местоположението им е в чудесната и изпъстрена с много цветя паркова зона на курортен комплекс Албена, която се намира на 900 м. От обширната пясъчна ивица. В такава спокойна и предлагаща чист въздух обстановка туристите, желаещи де си подарят невероятна и пълноценна почивка през лятото на море ще направят тук правилен избор. Така морският туризът и слънчевите бани могат чудесно да се съчетаят с разходки в природата.
Сред удобствата, предоставени на почиващите в хотел Вили Магнолия - Албена са: собствен паркинг, всекидневен безплатен превоз до плажа от 9,30 до 17.00 ч. Разрешено пребиваване на домашни любимци. Настаняването във Вили Магнолия е в 14 ч, а напускането в 12 ч.

За повече информация кликнете тук!!!

Няма коментари: