петък, 8 август 2008 г.

Албена - слънчев рай





Албена е един от най-приятните и луксозни курорти на българското черноморие, разположен в североизточната част на страната, 12 km от Балчик, на 30 km от Варна и на 500 km североизточно от София. Плажната ивица е с дължина 5 km и ширина 150 m.

Бутик Травел разполага с разнообразие от оферти както за три, така и за четири-звездни хотели, като в повечето от тях има възможност за настаняване на база All Inclusive. Другите предлагани пакети варират от нощувка и закуска, полупансион и пълен пансион в зависимост от желанията на нашите клиенти.

Албена е известна не само със своите златисти пясъци и чиста вода, но и със своя разнообразен нощен живот. Има първокласни реномирани ресторанти, които предлагат изискано меню и разнообразни блюда. За по-непретенциозните се намират пицарии, механи, кръчми и бирарии. За купонджиите има барове и дискотеки с всякакъв вид музика - на живо, западна, ретро и др.

Комплексът разполага с над 14 900 легла в 43 хотела (2-4 звезди), разположени на самия морски бряг или върху близките хълмове с изгледи към морето и националния резерват “Балтата”. Хотелите разполагат с всички необходими удобства: кабелна телевизия, телефонни линии, ресторанти, барове, интернет зали, медицинско обслужване, рент а кар, конгресни зали, басейни, спортни услуги и др.

Все повече и повече българи и чужденци се ориентират към почивки на нашето черноморие, защото курортите ни предлагат за вскиго по нещо, а Албена е един чудесен пример за прекрасен курорт, съчетал в себе си интересни предизвикателства за всички възрастти.

Повече информация за курорта и за хотелите в Албена може да намерите тук!!!

Няма коментари: